Opširnije:

Touch switch ili prekidač na dodir je tehnološka novina prekidača za kućnu ili poslovnu rasvjetu.
Veoma atraktivan design, prednje staklo u crnoj ili bijeloj boji. Staklo je kaljeno i otporno na grebanja, lako se
održava, nije osjetljivo na mokre ruke. U slučaju da je svjetlo ugašeno touch kružić na prekidaču je diskretno osvjetljen,
pa je prekidač na zidu vidljiv po mraku. Ugrađuje se klasično s dva vodiča kao i klasični mehanički prekidači. Stari klasični prekidači
se mogu jednostavno bez ikakvih preinaka na instalaciji zamijeniti s ovim tipom.
Za EU varijantu se ugrađuju u klasičnu okruglu podžbuknu kutiju fi 60mm. EU varijanta može imati 1 ili 2 prekidača u istom sklopu, dok USA varijanta može imati 1, 2, 3 ili 4 prekidača u istom sklopu. Za USA varijantu treba ugraditi veću zidnu kutiju USA tipa koju isporučujemo na zahtjev i po narudžbi.
Na zalihi držimo EU program.
Touch switch-evi se mogu naručiti i s daljinskim upravljačem, tako da je svijetlo moguće upaliti ili ugasiti putem daljinskog, s distance do 30m.
Touch dimmer predstavljaju vrhunski design, s 3 dodirne točke, smanjenje, pojačanje svjetla i isključivanje. Dodirne točke su diskretno osvjetljenje te se u mraku lako uočavaju. Također postoji varijanta s daljinskim upravljačem.
Izmjenični touch prekidač omogućava da rasvjetu možemo upaliti na jednom kraju sobe, hodnika, stubišta i ugasiti na drugom. Kupuju se u paru.
Touch timer switch je pogodan za hotele, apartmane, gdje se svjetlo pali dodirom na 3 ili 9 minuta, a nakon toga se automatski isključi.
1) 1 gang touch prekidač 225kn
1a) 1 gang touch prekidač + daljinski 300kn
2) 2 gang touch prekidač 300kn
2a) 2 gang touch prekidač + daljinski 400kn
3) Dimmer touch 320kn
3a) Dimmer touch + daljinski 400kn
4) 1 gang touch izmjenični 480kn/par